Organisatie

Na het vorige geslaagde jongleerfestival in Amersfoort bleef het even stil. Omdat we wilden dat het festival ook in 2019 doorging, zijn we naar een geschikte locatie gaan zoeken. We kwamen uit bij het nieuwe Sportcomplex de Beuk in Purmerend. Het is een ruim complex met veel mogelijkheden. Hierdoor zal een groot deel van de activiteiten dit jaar in en naast de twee sporthallen worden georganiseerd. Het kampeerterrein is opgezet bij honkbalvereniging Flying Petrils op 5 minuten loopafstand.

In november zijn we begonnen om het festival te organiseren met zijn tweeën. Gaandeweg is het team gegroeid met mensen die enthousiast meehelpen. We stellen ze graag aan je voor.


Dimiam Everts

Mijn naam is Dimiam Everts en ik woon in Purmerend. Al heel wat jaren kom ik met veel plezier naar het Nederlands Jongleer Festival. Ik kom net zoals veel anderen meer voor de gezelligheid als voor het jongleren. Acrobatiek vind ik daarnaast erg leuk om te doen, net zoals dansen en vechtsport. Ik werk in Almere op een vmbo school waar ik praktijkles geef.

Vanaf mijn eerste festival het ik geroepen dat ik het ooit zelf wil organiseren. Dit jaar heb ik eindelijk die stap gemaakt.


Bernadette Goderie

Mijn naam is Bernadette Goderie, moeder van twee zonen, waaronder Igor. Ik ben bij het circus begonnen door mijn zoon Igor en mijn neef Bram. Ook ben ik lid van jeugdcircus Woenzini te Breda en kom al meerdere jaren naar het NJF.

Vanwege het gebrek aan een team voor het NJF van 2019 zijn Dimiam en ik samen begonnen met een team. Het leek ons zonde om zo'n mooi fenomeen te laten verdwijnen. In de loop der tijd zijn er meerderen bij gekomen om ons te helpen om jullie de komende editie een heel fijn NJF te bezorgen.


Benjamin Go

Benjamin, op maandag 6 juni 1966 geboren in Kabandjahe, Indonesië, woonachtig in Amstelveen.

Pas op mijn 40e ben ik begonnen met jongleren. Een late start maar sindsdien doe ik mijn best om iets aan de opgelopen achterstand te doen. Eerst in mij eentje maar later bij de Open training van circuswerkplaats Boost maak ik iedere week veel trainingsuren.

Sinds 2012 bezoek ik alle Nederlandse jongleerfestivals. Ieder jaar val ik bijna van de barkruk van verbazing over het enorm hoge niveau. Omdat het zo gezellig is, doe ik me meer aan clubpassing dan individueel jongleren. Als je iets niet alleen kan, dan doe je het samen.


Susanne Dekkers

Ik kan zelf absoluut niet jongleren, sterker nog, ik beheers geen enkele circustechniek. Wel heb ik enig ervaring in het organiseren van optredens en festivals, zoals het Jeugdcircusfestival 2017 in Oldenzaal. Tijdens dit festival werd ik besmet met het circusfestivalvirus. Daarnaast heeft het Jeugdcircus Tubantino de ambitie om binnen enkele jaren het NJF naar Oldenzaal te halen.

Ik ben mijn werkende carriere begonnen als verpleegkundige en ben op dit moment werkzaam als leidinggevende binnen een algemeen ziekenhuis. Voor dit NJF zal ik mij met name storten op de organisatorische randzaken als aanpassen projectplan, veiligheidsplan, EHBO, aanvragen subsidies en dergelijke. Ik heb er zin in en verheug me op een geweldig NJF 2019!

Tim Veenstra

Ik ben een circusartiest in hart en nieren en ben als jeugdartiest opgegroeid in het Jeugdcircus Tubantino. Ik ben een ervaren jongleur en bedreven in vuurjongleren.

Op dit moment specialiseer ik mijzelf in podiumopbouw en -technieken. Bovendien bezoek ik al jaren het NJF!