Locatie

Het NJF 2018 zal gaan plaatsvinden bij Sportacademie Bokkeduinen. Omringd door grote sportvelden, een prachtig bos, een openluchtzwembad en Dierenpark Amersfoort, ligt dit in het prachtige Amersfoort.

Adres:

Sportpark Bokkeduinen 11
3819 BD Amersfoort.

Voor de festivalbezoekers met een overnachting hebben we een groots uitgezet campingterrein waarop het mogelijk is een tent te plaatsen. Voor caravans en campers hebben we aparte plekken. Op dit campingterrein is het vrij kamperen. Het campingterrein ligt direct naast het festivalterrein.

Supermarkten

Op de Noorderwierweg 113 in Amersfoort zit de dichtstbijzijnde supermarkt, dit is een Albert Heijn. Deze is echter in het Hemelvaartweekend gesloten! Houd hier rekening mee tijdens het festival. Neem van tevoren zelf eten mee of plan tijdig je tripje naar de andere supermarkten: een Albert Heijn op Eemplein 65, een Dirk van den Broek op Groningerstraat 166 of een Aldi op Groningerstraat 168.

Met eigen vervoer

Vanaf Amsterdam: volg de A1 richting Almere / Amersfoort. Neem de afrit richting Hengelo / Zwolle / Amersfoort. Neem daarna afrit 12 - Bunschoten-Spakenburg en blijf op de N199 richting Amersfoort. Sla linksaf op de Bunschoterstraat. Neem op eerstvolgende twee rotondes de tweede afslag en blijf zo op de Bunschoterstraat. Sla rechtsaf op de Amsterdamseweg. Sla linksaf op de Barchman Wuytierslaan. Sla linksaf op de Soesterweg. Sla rechtsaf op Sportpark Bokkeduinen.

Vanaf Rotterdam: volg de A20 en sla de A12 op richting Utrecht. Volg bij Knooppunt Lunetten de A27 richting Ring Utrecht / Amersfoort. Volg daa rna de A28 richting De Uithof / Amersfoort. Blijf de borden Zeist-Oost / Amersfoort volgen. Neem afslag 5 naar de N227. Blijf deze volgen en sla daarna linksaf de N221 op. Neem bij de Stichtse Rotonde de derde afslag en sla daarna rechtsaf bij de Daam Fockemalaan. Sla linksaf op de Barchman Wuytierslaan. Sla linksaf op de Soesterweg. Sla rechtsaf op Sportpark Bokkeduinen.

Vanaf Utrecht: volg de A28 richting De Uithof / Amersfoort. Blijf de borden Zeist-Oost / Amersfoort volgen. Neem afslag 5 naar de N227. Blijf deze volgen en sla daarna linksaf de N221 op. Neem bij de Stichtse Rotonde de derde afslag en sla daarna rechtsaf bij de Daam Fockemalaan. Sla linksaf op de Barchman Wuytierslaan. Sla linksaf op de Soesterweg. Sla rechtsaf op Sportpark Bokkeduinen.

Vanaf Nijmegen: volg de A73 richting Rotterdam / Arnhem en volg daarna de A50 na Knooppunt Ewijk. Volg bij Knooppunt Grijsoord de A12 richting Utrecht / Den Haag. Neem afslag 22 en volg de N226 richting Maarsbergen / Woudenberg. Neem bij de rotonde de derde afslag en volg de N224. Sla daarna rechtsaf om de N227 te volgen. Sla daarna linksaf om de N221 te volgen. Neem bij de Stichtse Rotonde de derde afslag en sla daarna rechtsaf bij de Daam Fockemalaan. Sla linksaf op de Barchman Wuytierslaan. Sla linksaf op de Soesterweg. Sla rechtsaf op Sportpark Bokkeduinen.

Vanaf Antwerpen: volg de E19 richting Breda. Volg daarna de borden A58 richting A27 / Breda / Utrecht / Tilburg. Volg daarna de A28 richting De Uithof / Amersfoort. Blijf de borden Zeist-Oost / Amersfoort volgen. Neem afslag 5 naar de N227. Blijf deze volgen en sla daarna linksaf de N221 op. Neem bij de Stichtse Rotonde de derde afslag en sla daarna rechtsaf bij de Daam Fockemalaan. Sla linksaf op de Barchman Wuytierslaan. Sla linksaf op de Soesterweg. Sla rechtsaf op Sportpark Bokkeduinen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Schiphol Airport: pak de trein richting Amersfoort.
Vanaf Rotterdam: pak de trein richting Amersfoort.
Vanaf Amsterdam Centraal / Utrecht Centraal: pak de trein richting Amersfoort.
Vanaf Nijmegen: pak de trein richting Utrecht, en vanaf daar de trein richting Amersfoort.
Vanaf Antwerpen/Brussel: pak de trein richting Rotterdam, en vanaf daar de trein richting Amersfoort.

Wanneer je in Amersfoort bent:
Je kunt lopen vanaf station Amersfoort. Dit duurt ongeveer een half uur. Je kunt ook bus 70 richting Soestdijk Noord pakken. Stap uit bij halte Soesterweg in Amersfoort, en vanaf daar is het nog drie minuten. Loop in dezelfde richting verder als waar de bus verder heen gaat. Steek (voorzichtig!) het spoor over en sla de eerste straat linksaf, en loop de straat door die tussen de sportvelden doorloopt naar het Sportpark Bokkeduinen.