Veelgestelde vragen

Vraag

Antwoord

Ik heb een camper / sleurhut. Kan ik hiermee het terrein op? Helaas is het dit jaar alleen mogelijk met een tent op de camping te staan.
Is de NJF-locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer? Jazeker. Kijk voor een routebeschrijving bij ‘Locatie’.
Is er voldoende parkeerruimte voor mijn auto? Er is zeker voldoende parkeerruimte aanwezig.
Voedselallergieën / catering Het eten is veganistisch, vegetarisch en voor alleseters. Andere dieetwensen kun je bij de inschrijving doorgeven.
We zijn nu in Nederland. Mogen we nu massaal aan de drugs? Nederland heeft ondanks de wietteelt wel degelijk een drugsbeleid. Zie deze website
Is er genoeg toiletpapier aanwezig? Uiteraard. Wij zullen zorgen dat het aan dit soort behoeften niet ontbreekt.
Moet ik mijn eigen jongleerprops meenemen? Ja absoluut! Heb je die nou niet? Geen probleem, de circus-expert zal aanwezig zijn, waar je al je props bij kunt kopen!
Ik wil heel graag vrijwilliger worden. Kan dat? Je kunt altijd een workshop geven, graag zelfs. Voor op- en afbouw kun je dit aangeven in het inschrijvingsformulier. Voor vrijwilligerstaken op het festival zelf kun je je melden bij de informatiebalie.
Kan ik eerder komen dan 30 mei? Nee, dit is niet mogelijk.
Is er een renegade? Als jij er eentje organiseert, wel!
Mag mijn huisdier mee? Nee, huisdieren zijn niet toegestaan. Voor hulphonden maken wij een uitzondering.
Maar ik heb een goudvis. Die doet niemand kwaad. Mag dat? Is het een hulphond (met andere woorden: heeft je goudvis vier poten, een natte snoet en een dekje waarop ‘hulphond’ staat)? Jazeker, dan mag het. Heeft je goudvis oranje schubben en kan hij niet zonder water? Dan niet.
Wie is er aansprakelijk? Vanaf het moment dat je het terrein van het NJF betreedt, is dit geheel op eigen risico. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Wat moet ik meenemen!? Kijk hier voor een paklijst.